Læs hvordan mødet gik mellem vores system Zuant og SPX FLOW

I starten af dette år kunne vi afsløre, at vi i samarbejde med Zuant nu tilbyder et leadhåndteringsystem. Vores system er bygget op i en app, hvor du kan indsamle alle de leads du ønsker. Du kan indsamle dine leads via deres visitkort, deres indgangbadge eller manuel indtastning.

I samarbejde med Zuant skræddersyr i jeres egen app, med de oplysninger og spørgsmål, I ønsker fra jeres leads. I app’en kan du sende dine PDF-filer, tilbud, brochure, ”tak-mails” mv. direkte til dit lead under messen.

Når du har udfyldt og færdiggjort alle besøgsrapporter, får du tilsendt analyser, så du nemt kan se om du har nået din målsætning.

SPX FLOW - Anuga Foodtec

Den første anmeldelse

SPX FLOW er vores første kunde, som har afprøvet det nye system. De anvendte det på Anuga Foodtec i Køln i denne måned. Deres respons taler for sig selv:

”SPX FLOW oprettede i samarbejde med Zuant en app, som vi i første omgang anvendte i forbindelse med vores deltagelse på en af verdens største fødevaremesser i Tyskland. Udviklingen af app’en forløb uden problemer. En medarbejder fra virksomheden var konstant til rådighed og gav god information og hurtig tilbagemelding. Dette resulterede i at app’en var på plads og klar til brug i løbet af få uger. Zuant var med til at gøre det enkelt for vores medarbejdere at bruge app’en. En medarbejder fra Zuant var tilstede på de første dage af messen, så alle havde mulighed for at få direkte træning og hjælp, hvis der opstod problemer. Muligheden for at sende pdf versioner af vores salgsmateriale direkte til kunderne sammen med en hilsen og tak for deres besøg på messen, blev brugt flittigt.

Det var første gang vi for alvor brugte en tilpasset app til udstillinger, og tilbagemeldingen var yderst positiv. Analyser lå klar så snart alle besøgsrapporter var udfyldt og godkendt, hvilket gjorde det nemt for Marketing at følge op og sende færdige rapporter med resultater fra messen til ledelsen. Alt i alt et godt forløb – og sikkert ikke sidste gang vi anvender Expo Partners og Zuants app til vores udstillinger.” 

– Irene Constantin, SPX FLOW, Inc.
Marketing Communications Manager

 

Er du blevet nysgerrig og interesseret i at vide mere? Klik her og bliv klogere.

Du er også velkommen til at kontakte os her, hvis du har nogle spørgsmål.