I 2017 afholdte vi Supercar Sunday i samarbejde med Bil Magasinet – vi gentager succesen igen i år!

Da vi afholdte Supercar Sunday sidste år blev det en kæmpe succes. Der ankom 176 superbiler og over 2000 bilentusiaster mødte op på vores parkeringsplads. Vi vil i år forsøge at gentage succesen, og håber du vil deltage!

Supercar Sunday

Supercar Sunday er en uformel sammenkomst for bilentusiaster med en forkærlighed for mange hestekræfter. Normalt finder arrangementet sted ved arkitekten Arne Jacobsens fredede tankstation i Skovshoved hver søndag, hvor “Olivers Garage” byder på gratis kaffe til de, der kommer i superbil. Den 3. september 2017 rykkede Bil Magasinet hele arrangementet til Expo Partners matrikel.

Sidste år havde Expo Partner medbragt egen samling af biler, der blandt andet omfattede Ferrari 360 Challenge Stradale, Ferrari 430 challenge og Lamborghini Urraco. Bil Magasinet tog også biler med, her iblandt nogle af deres egne, som ofte optræder i Bil Magasinet, samt en Mercedes E63 AMG S og en Aston Martin Grandturismo.

I år afholdes Supercar Sunday søndag den 2. september 2018 fra 11.00 – 13.00 på Expo Partners pakeringsplads! 

Vi håber på at se dig til Supercar Sunday!