Siden opstart i 2002 har vi aldrig haft så travlt, som nu!

I december 2017 kunne vi fejre 15 års fødselsdag. Igennem vores levetid har 14 år været med fremgang og vækst. Men trods 14 år med vækst, har foråret og især marts måned sprængt skalaen for, hvor travlt vi nogensinde har haft. Alene i marts, var vi på 20 forskellige messer sammen med mere end 50 kunder. Vi har opereret i ind og udland, hvor vi blandt andet har haft kunder på Agro Nord, Byggeri, Foodexpo, Anuga Foodtec, og Seafood Expo.

Derudover har de øvrige måneder samtidigt været travle for hele virksomheden. Vi har netop igangsat det sidste store ryk inden sommerferien. Her bygger vi blandt andet på El og Teknik, Hannover Messen, Health & Rehab og Foodtech Barcelona.

Denne ekspansion i foråret har resulteret i, at vi har ansæt flere montører, samt vores kontorpersonale måtte give en hånd med hist og pist ude i messehallerne. Det har betydet lange og hårde arbejdsdage, men i sidste ende har vi leveret alt til tiden og kunderne været tilfredse – hvilket er det vigtigste!

Senest har vi budt Poul Vistisen velkommen, som pr. 1/5-18 er startet hos Expo Partner som “Project Coordinator”. Stillingen som “Project Coordinator” er et bindeled mellem virksomhedens salgsafdeling og produktion. Dertil vil Poul fremadrettet koordinere vores aktiviteter i produktionen.

Poul har tidligere arbejdet indenfor messe og udstillinger, og er tilbage efter mere end 10 år i en anden branche. Det er derfor med stor fornøjelse, at Expo Partner nu byder Poul velkommen i teamet.

Vi ser frem til mange flere messer og forhåbentlig mange flere tilfredse kunder. Vi er sikre på, at vi ikke har set toppen af isbjerget endnu.