Du tænker måske ikke over det, når du som messedeltager går rundt og betragter de mange forskellige messestande. Men vi skriver gerne under på, at der ligger et hav af timers arbejde bag hver enkelt stand. Når det kommer til messestande, er intet overladt til tilfældighederne.

Arbejdet med konceptudvikling og design af messestande stiller enormt store krav – især når det kommer til vores medarbejderes indsigt i tid og tendenser. Vil du gerne vide, hvor vi får vores inspiration fra? I dette indlæg kan du læse mere om de forskellige inspirationskilder, som vi gør brug af, når vi udvikler og designer messestande.

Vi sover ikke i timen

Vi har et mål om at være den dygtigste og mest innovative aktør i messebranchen. Og det kommer vi ikke sovende til. Vi udvikler vores koncepter og messestande med udgangspunkt i dansk design og følger hele tiden nøje med i tidens tendenser og innovative muligheder.

Det gælder både de nyeste tendenser inden for indretning og interiør, men også de forskellige innovative muligheder inden for teknologi. Dem har vi konstant et skarpt øje på. Vi vil gerne kunne inspirere vores kunder – og det gør vi bedst med innovative tiltag, som kan tilføre værdi til den enkelte virksomhed. Også til din!

Inspirationskilder til konceptudvikling og design

Verden er fyldt med inspirationskilder – det gælder bare om at møde verden med åbne øjne. Vores dygtige designere og konceptudviklere indhenter inspiration mange steder fra, og de vil i samspil med dig og din virksomhed udtænke det helt rigtige koncept til din messestand. Vi sørger for at designe og tegne en skræddersyet stand til dig og din virksomhed – helt ned til den mindste detalje.

Du får her et udpluk af nyttige inspirationskilder, som vores designere og konceptudviklere gør flittigt brug af. De fleste er nemme at få fingrene i. Også for dig:

Hjemmesider

Magasiner

 • Frame Magazine – verdensførende interiørdesign publikation
 • BoBedre – Danmarks førende boligmagasin
 • TID og tendenser – Tidsånd, samfund, forbrug & livsstil
 • RUM – Boligmagasin med et internationalt touch

Coffe Table Books

 • Frame – Grand Stand
 • Kinfolk
 • Insiders & Company
 • New Exhibition Design
 • Upgrate
 • Cafés & Coffeehouses
 • Diverse bøger om interiør

Ekspertviden og trendforskning

 • PEJ-gruppen – forskning inden for tid og tendenser. Udbyder alt fra publikationer til konferencer og kurser

Inspirationsture

 • Besøg på messen Euroshop (afholdes næste gang år 2020)
 • Besøg på øvrige messer

Vil du også gerne ramme plet med din messestand?

Det stiller enormt store krav til konceptudvikling og design at ramme plet med en messestand. Og hvad er der ved at deltage i en messe, hvis det ikke giver bonus i den sidste ende? På en messe får din virksomhed kun én chance hos hver enkelt deltager. Og det er vores opgave at sikre, at du får succes med din stand.

Vores kunder bruger mange ressourcer på deres messer, og derfor er det vigtigt for os, at vi leverer det helt rigtige koncept – i rette tid og kvalitet. Vil du gerne være sikker på, at du får en innovativ løsning, der matcher de mål, som du har med din messedeltagelse? Så lad os hjælpe dig med at designe din næste messestand.