Vi har vokseværk hos Expo Partner. Heldigvis ikke af den slags, der gør ondt, men takket være vores mange fantastiske kunder har vi fået nye kræfter til vores team. Vi går et travlt efterår i møde, og vi byder derfor fire nye medarbejdere velkommen her efter sommerferien.

Hvad venter efteråret?

Efteråret byder på en masse spændende udfordringer og en masse spændende messer. Vi kommer på hårdt arbejde allerede fra dag et i den første efterårsmåned, da vi skal bygge mere end 40 stande alene i september måned. Der løber flere store danske messer af stablen her i efteråret, og vi er så heldige, at vi skal tage del i både Agromek og Foodtech i Herning – for bare at nævne et par stykker af dem.

Vi glæder os – også selvom vi kommer til at løbe endnu stærkere.

Agromek 2017

Sig hej til vores nye medarbejdere

Der er også nyt på medarbejderfronten, som vi gerne vil dele med dig. Vi er stolte af at kunne introducere vores nye Key Account Manager, Jeanette Udesen.

Jeanette Udesen

Jeanette er en erfaren dame, som har mere end 25 års erfaring inden for salg, eksport og branding af danske og internationale virksomheder med en bred viden inden for det internationale aspekt.

Jeanette er på hjemmebane, når det kommer til messeudstillinger. Hun har været med som udstiller rundt omkring i verden, og udover at kunne skrive lande fra Europa på sit CV har hun også arbejdet i Asien og USA. Hun har boet og arbejdet i udlandet i mange år, og ikke nok med at hun har haft adresse i Asien i 8 år, har hun også været bosat i Norge i 2 år.

 

Vi byder hjerteligt velkommen til Jeanette – og vi håber, at du også vil tage godt imod hende.

Vi har flere nye medarbejdere?

Vi har ikke kun fornøjelsen af at byde Jeanette velkommen i vores team. Vi har flere gode nyheder på medarbejdersiden. For fremtiden kan du også møde Daniel, Martin og Philip, som er vores tre nye montører, når du samarbejder med os.

 

Vi ønsker dig et godt efterår.