I dag er landbrugsmessen Agromek netop afsluttet i Herning. Vi er stolte af at have bygget et stort antal af de stande, der var til stede på messen. Vi glæder os over at tage del i Nordeuropas førende og største messe inden for landbrugsbranchen.

Fremtidens landbrug og de nyeste maskiner

Agromek havde noget at byde på for enhver, der interesserer sig for landbrug. Hvad enten du er vild med de store landbrugsmaskiner, eller du gerne vil vide mere om fremtidens landbrug, var der masser at komme efter på Agromek.

Der var masser af faglige oplæg, som du kunne tage del i. Endvidere at gå rundt til de mange messestande kunne du også aflægge udstillingshallen et visit. Her vrimler det med de største og de nyeste maskiner på markedet. Interesserer du dig for biogas, kunne du mødes med andre, der deler den samme interesse og holdning, og få indsigt i den nyeste viden på biogasområdet.

Du kunne også se de studerendes bud på en løsning på fremtidens udfordringer inden for landbrugets verden, når de battler om at løse real-life-cases.

Expo Partners rolle på Agromek

Meget af det arbejde, som vi har lagt i Agromek, er gået forud for afholdelsen af messen. Vi har knoklet med at designe unikke og innovative messestande til en lang række af de udstillere, der er til stede til Agromek.

28 stande har vi i alt bygget i forbindelse med Agromek, og antallet af mandetimer kan du doble op et utal af gange. Det har været sjovt, hårdt og fantastisk! Nu kan vi se resultatet af vores arbejde, når messen løb af stablen, og alt gik som smurt.

Året der gik – tak for et godt samarbejde

Hos Expo Partner har der været fuld fart på de sidste måneder. I november måned designede og byggede vi ikke mindre end 53 stande fordelt over hele verden. Løbeskoene blev taget på, og det er med stor tilfredshed, vi er kommet godt i mål. Og med de ønskede resultater.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle vores kunder for et godt samarbejde i året, der er gået. Vi glæder os til at bygge endnu flere messestande til jer alle i 2019.

2019 kan bare komme an

Vi glæder os til at tage hul på et nyt år, når vi kommer på den anden side af nytår. Expo Partner holder juleferie fra den 20. december til den 2. januar. Herefter sidder vi igen klar til at tage imod nye og spændende opgaver inden for messebranchen.

God jul og godt nytår fra alle os til alle jer.