Sommeren er veloverstået og hos Expo Partner står vi klar til at hjælpe vores fantastiske kunder med deres messestand i efteråret. Vi går et travlt efterår i møde, og vi byder derfor tre nye medarbejdere velkommen her efter sommerferien.

Hvad venter efteråret?

Efteråret byder på en masse spændende udfordringer og en masse spændende messer. Vi kommer på hårdt arbejde med et kompakt efterårsprogram med mere end 45 stande alene i oktober måned. I oktober løber den danske industri messe HI i Herning af stablen og vi er så heldige, at vi skal bygge mere end 20 messestande.

Vi glæder os til at bygge jeres messestand!

HI 2019

Sig hej til vores nye medarbejdere

Der er også nyt på medarbejderfronten, som vi gerne vil dele med dig. Vi er stolte af at kunne introducere vores nye Salgskoordinator, Jonatan, der skal styrke vores salgsafdeling. Vores nye Projektleder, Mads, der skal styrke vores produktion og hjælpe med at bygge messestandene, og vores nye Montør, Daniel, der skal hjælpe til ude i messehallerne.

På billedet nedenfor er Mads og Jonatan.

Jonathan og Mads

Vi byder hjerteligt velkommen til Jonatan, Mads og Daniel – og vi håber, at du også vil tage godt imod dem.

Vi ønsker dig et godt efterår.