Hos Expo Partner lever vi af kontinuerligt, at tilpasse vores løsninger til tidens tendenser og lokaliteter. Vi havde dog ikke i vores vildeste fantasi troet, at vi tilbage for halvandet år siden ikke skulle, lave en eneste messestand i mere end et år. Trods det går tiden stærkt – vi lærer noget hver dag, udvikler os og har fået mulighed for at lave mange andre spændende projekter. 

Vi har i perioden fokuseret på at levere showrooms, kontorindretninger, dekorationsopgaver samt meget mere. 

Her har vi benyttet vores kompetencer indenfor indretningsdesign, produktion, projektledelse og montering til at skabe de rette rum, der kan facilitere hverdagens behov hos vores kunder. 

Vi har nedenfor samlet en række billeder fra nogle af de opgaver vi har udført og som kan inspirere dig.  

Carlsberg Lounge, Brøndby StadionBirch Ejendomme kontorindretning af Expo PartnerMessestand i Tinghallen udført af Expo Partner og dekoreret af Sergei SviatchenkoFS2, domicilindretning af mødelokale udført af Expo PartnerJysk System Rengøring domicilindretning udført af Expo PartnerJP Group showroom udført af Expo Partner

Nu er det vores tur!

Nu er det dog blevet vores tur til, at vende retur til messehallerne igen og levere messestande til vores kunder.  

Vi er tilbage fra ferie i denne uge (uge 31) og vores første messe er MYVENDO Fair fra d. 10 og 11. august. Vi har i en længere periode set frem til, at komme tilbage i messehallerne igen. 

Efteråret byder på travlhed i de danske messehaller, hvor flere store danske messer skal afvikles bl.a.  VVS-messen (Odense), HI (Herning) og Transport messen (Herning). Derudover byder efteråret på endnu flere danske messer samt en række udlandske messer. 

Hos Expo Partner ser vi meget frem til, at arbejde for alle vores trofaste kunder igen! 

Vi ses i messehallerne, hvor vi ser frem til at dele ud af vores gode humør og høje kvalitet! 😀