Alle mand er i dag mødt ind på arbejde efter nogle stillestående måneder med en mindre bemanding på vores lager. Vi kigger ind i et dejligt travlt forår med en masse spændende projekter, så vi er glade for, at der igen er fuld hus og bemanding hos EXPO PARTNER.

Vi glæder os til at lave messestande for vores gode kunder, blandt andet Arla Foodservice som deltager i Cateringmesse Nord i Gigantium, Royal Greenland A/S som rejser til Boston for at deltage i messen Seafood Expo og Urtekram International A/S som har bestilt en messestand til Natural & Organic i London.

Til trods for vinterferien har vi fortsat gang i en masse mindre projekter indtil messedørene for alvor åbner og igen byder velkommen.  Vi har i denne og sidste uge afleveret ladcykler til vores gode kunder Peter Larsen Kaffe og Carlsberg. Vores montører sætter i øjeblikket sidste hånd på ølvogne til Carlsberg, som vi ser meget  frem til at aflevere.

 

Skal vi hjælpe dig?

EXPO PARTNER  tilbyder mange flere services end messestande og showrooms og det har de sidste to år heldigvis og i endnu højere grad muliggjort. Hvis du gerne vil udvide din virksomheds sortiment og går med forskellige idéer, men mangler at få sat sidste touch på dem. Så tag fat i os – vi giver gerne vores inputs over en kop kaffe!