Tilbage i starten af 2020 var vores messekalender for året fyldt godt op. Vi kiggede ind i et travlt messeår, men fra den ene dag til den anden lukkede samtlige messer verden over. Vi stod klar med færdig-byggede messestande til vores kunder, da messehallens lys slukkede. Lyset forblev slukket i halvandet år før, at vi atter igen kunne bygge messestande til vores gode kunder og sende dem godt afsted på messer. Ligesom for så mange andre virksomheder har COVID-19 også sat sit præg hos Expo Partner. Det betød et underskud på knap seks millioner kroner i 2020.

Vi oplevede heldigvis ikke udelukkende modgang. Vi afsluttede finansåret for 2021 med et overskud på små to millioner kroner. Dette selvom vi delvist var underdrejet en stor del af året.

– Vi nåede at få tre-fire rigtig gode måneder i efteråret 2021, hvor det lykkedes os at få vendt det hele til noget positivt, og det er vi da rigtig godt tilfredse med,
siger Steffen Dalsgaard, Partner og marketingsansvarlig.

Et travlt efterår i vente

Vi er positive over resultatet på bundlinjen, omstændighederne taget i betragtning. Vi er også rigtig glade for den tillid vores kunder har vist os og muligheden for at afslutte finansåret med et positivt resultat på bundlinjen. Selvom COVID-19 har budt på forhindringer vinteren over, har vi været godt beskæftiget hele foråret. Vi ser ligeledes frem til et travlt og givende efterår. Det glæder vi os til.

Når der er travlhed, er der oftest brug for flere hænder. Det er også tilfældet hos Expo Partner. Vi har været heldige både at kunne ansætte nye medarbejdere og genansætte nogle af de medarbejdere, som vi enten måtte afskedige i corona-krisen eller som selv fandt nyt job som en reaktion på dette.

– Nu har vi haft omkring halvåndet år, hvor messer hele verden har aflyst, så vi kigger ind i et år med masser af messer. Det betyder allerede nu, at vi er ved at være oppe på samme bemanding som før corona-krisen. Så vi forventer et rigtig fint år
, siger Steffen Dalsgaard.

Vi glæder os over, at vi igen har mulighed for at sende vores montører verden rundt for at bygge messestande og samtidigt assistere vores gode kunder. Vi har derudover et godt samarbejde med de lokale virksomheder. Dem vil vi også gerne promovere.

Du finder hele artiklen her!

Du kan læse hele artiklen her: https://viborg-folkeblad.dk/artikel/expo-partner-vendte-underskud-tiloverskud-p%C3%A5-fantastisk-slutspurt