Et smut til WindEnergy i Hamborg

Vi er så glade for, at vores messekalender for efteråret og sidste halvdel af 2022 er fyldt op med en masse messer, som vi skal sende vores montører og projektledere afsted på. De skal rejse Europa tynd og bygge en masse unikke og flotte messestande til vores kunder. WindEnergy i Hamborg var ingen undtagelse. Her fik vi lov til at bygge en masse messestande til blandt andet vores kunder RES A/S, Mita Teknik A/S, Maple og Centrica A/S.

Det er stor variation i vores kunders messestande. Vi forsøger altid at designe en stand som er 100% identificerbar med kundens brand og visuelle identitet. Der skal skabes genkendelighed og alle messestandene skal virke indbydende for de besøgende. Det synes vi, at vi successer godt med.
Det er muligt at se nogle af messestandene på WindWnergy nedenfor her.