20-års jubilæum hos Expo Partner og en velkomst til Colors ApS skal fejres!

Expo Partner og Colors inviterer til reception i anledning af Expo Partners 20-års jubilæum og Colors’ velkomst hos Expo Partner. Vi vil gerne markere denne mærkedag på behørig vis og du er selvfølgelig inviteret med.

Receptionen afholdes fredag den 2. december 2022 hos Expo Partner & Colors på Vestervangsvej 8 i Viborg og starter kl. 13.00. Hen ad eftermiddagen vil der på vores kontor blive serveret en let anretning fra Gastro Catering Viborg og lidt læskende til ganen fra vores lokale vin-mand. Vi har sørget for at et live band kommer og spiller lidt god musik for os. Skulle du have lyst til at blive til aften, så serverer vi mad og kolde drikkevarer, hvor vores Showroom danner rammerne for en aften-reception.

Af hensyn til forplejning vil vi gerne have besked om deltagelse til msh@expopartner.dk senest mandag 28. november 2022.

Vi håber, at du har lyst til at fejre dagen med os – vi glæder os til at se dig!

De bedste hilsner

Expo Partner & Colors

Reception hos Expo Partner & Colors