Foodtech i Herning var en succes!

Til FoodTech messen i Herning i disse dage har vores montører og projektledere haft ekstra travlt. Vi fik nemlig lov til at bygge hele 13 messestande i den her omgang. Det har været en sand fornøjelse for os at køre mod Herning med bilerne fyldte af montører, som var klar til at give den en ordentlig skalle i Herning. Det kræver altid en masse koordinering, når vi bygger så mange messestande på en gang og FoodTech var ingen undtagelse. Vi byggede blandt andet messestande til Chr. Hansen A/S, Au2Mate A/S, SKF A/S, Foss A/S, Baumer A/S og Ecolab A/S. Resultatet var helt i top – vi var virkelig tilfredse med forløbet og glade for, at vi endnu engang måtte hjælpe vores gode kunder med at bygge dem præsentable messestande. Tjek billeder af messestandene nedenfor her.