Fredagens reception var en succes!

Vi havde fornøjelsen af at slå dørene op til et festligt arrangement i fredags, da vi fejrede Expo Partners 20-års jubilæum og en velkomst til skiltefirmaet Colors. Eftermiddagen bestod af lette, men udsøgte anretninger fra Gastro Catering, vine fra vores lokale vinhandel og Peter Larsens Kaffecykel, hvor de besøgende havde mulighed for at forsyne sig med Peter Larsen kaffes delikate og varme drikke. Festen sluttede ikke der. Vores showroom sætte rammerne for en hyggelig koncert med et lokalt band, slagterens udsøgte vintergryde til aftensmad og frit slag med fadøl i Carlsberg ølvognen.

Tak til både medarbejdere, familie, venner, kunder og samarbejdspartnere af huset for at skabe en hyggelig og mindeværdig eftermiddag. Vi blev fejret i stor stil og det er vi yderst taknemmelige for. Tak for alle de fine gavekurve, vine, blomster m.m. Dem glæder vi os til at nyde.