Du har muligvis læst vores første artikel om, hvordan du anvender de sociale medier før din messedeltagelse. Er det ikke tilfældet, så anbefaler vi, at du læser den artikel først. Du kan læse den her.

Denne artikel har nemlig til hensigt at gøre dig klogere på, hvordan du anvender de sociale medier under messen.

Så er dagen kommet, hvor I er klædt på til nogle gode dage på messen. Brochurerne er pakket og slikskålene og køleskabet fyldt op. Så kan messens døre bare åbne, I er nemlig klar til at møde de besøgende i øjenhøjde og face-to-face. Hey, men hov hvorfor giver det så mening at anvende de sociale medier under messen, hvis det vigtigste er at stå fysisk på messen og møde de besøgende? I er selvfølgelig afhængige af, at jeres marketingsindsats ugerne forinden giver pote og trækker folk til jeres messestand.

Hvordan griber du de sociale medier an under din messedeltagelse?

Fordelen ved at bruge de sociale medier under messen er, at du kan skabe en god online tilstedeværelse, hvor du kan fange stemningen ”in real life”. Det giver mulighed for at dele aktiviteter med dine følgere på de sociale medier. Det er vigtigt, at medarbejderne på standen forinden har aftalt, hvem der gør hvad både fysisk på standen, men også online. Det kan også være, at I har inviteret en speciel gæst på standen, afholder en konkurrence eller har VR-briller på standen, som I gerne vil gøre opmærksom på. Så er det en god idé at ”tjekke” ind og fortælle følgerne det. Det er uanset en god idé at dele sit program, hvis det har interessere for de besøgende. Det kan nemlig være, at jeres besøgende også følger jer på jeres sociale medier.

Eksempelvis hvis jeres produkt er ost. Så kan I invitere en kok ind til at indrette jeres nyeste hytteost og sætte sit præg på retten. Så kan I ved hjælp af ”live-streaming” skabe opmærksomhed på standen ved at følgerne kan kigge med i selve processen og stille spørgsmål. Vi ved godt, at det jo ikke er en garanti, at jeres følgerne i øjeblikket køber jeres hytteost. Det kan dog være, at de næste gang, at de er i supermarkedet kan genkende produktet og så vælger de at købe. Ens marketingsindsatser handler ofte om fremtidige investeringer i sine forbruger.

Vi har i vores brochure om digitale trends gennemgået tre trends, som kan anvendes på din messestand. Den vil vi gerne anbefale dig at læse. Det kan forhåbentlig give dig indblik i blandt andet Influencer Marketing, Community Content og nostalgisk adfærdsdesign.
Du kan finde brochuren
her.

Hvis du er interesseret i at få kendskab til, hvordan vi anbefaler, at du anvender de sociale medier efter din messedeltagelse. Så læs vores artikel her.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til designet af din messestand og vil du gerne have hjælp? Så ræk ud til os – vi vil gerne hjælpe dig med at skabe en helt unik messestand.

Kontakt os her