Bæredygtighed

Hvordan arbejder vi bæredygtigt?

Der er mange måder at arbejde med bæredygtighed og vi mener at selv de små ting tæller. Vi kommer med vores bud på, hvordan du kan arbejde bæredygtigt med din messestand, showroom eller kontorindretning. Mulighederne er mange og vi vil gerne hjælpe dig med at tænke bæredygtighed ind i din virksomhed

  • Messestandens materialer
  • Genanvendelige materialer
  • Belysning

Hvordan kombinerer vi bæredygtighed med skræddersyet messestande, showrooms og kontorindretning til vores kunder?

I vores arbejde har vi stor fokus på bæredygtighed og det har stor værdi for os, at vi tilbyder bæredygtige produkter. Vi er miljøbevidste og vores målsætning er, at vi vil være din innovative og bæredygtige samarbejdspartner og har derfor nogle krav til vores arbejde. Så vi sikrer, at vi passer på miljøet, din og vores pengepung.

Bæredygtighed er vægtet højt i vores bevidsthed og arbejdsgang, men vi vil stadigvæk gerne tilbyde vores kunder skræddersyede og unikke messestande. Så din messestand matcher dine ønsker og behov. Vi arbejder derfor efter, at vi tilbyder bæredygtige løsninger og fremgangsmåder. Vores mål er, at din messestand er skalerbar og modulær, hvor løsningen og materialerne uanset størrelse på messestand kan anvendes igen og igen. Vi laver din messestand ordentligt første gang og sikrer en høj kvalitet for at undgå unødvendigt spild og arbejde. Det sikrer, at slutresultatet bliver endnu bedre som skåner miljøet, hvilket er vigtigt for os.

Vores bæredygtige valg:

En printer med et miljørigtigt aftryk:

Vi anvender i vores skilteproduktion en UV flatbed printer fra SwissQprint. Modellen er en Oryx 4 og er en af tidens bedste. Vi har med printeren mulighed for at effektivisere vores produktion, da printeren er en high-performance printer og producerer 40 % mere end dens forgænger. Det helt unikke ved en printer fra SwissQprint er, at UV-blækket er GREENGUARD GOLD certificeret. Det betyder, at blækket er gennemtestet og lever op til skrappe miljø og helbredsmæssige krav.

Det er vigtigt for os, at vi både kan effektivisere vores produktion og derved servicere vores kunder hurtigere. Samtidigt kan vi derfor udelukkende tilbyde vores kunder print som de kan anvende med god ro i maven velvidende, at printet er miljøtestet og kan anvendes alle steder, selv i institutioner og sundhedsfaglige faciliteter. Vi vil gerne sikre os, at alt vores print udelukkende sætter et miljøvenligt aftryk og at vi bidrager til, at der er fokus på, at kunder såvel som virksomheder prioriterer, at blækket der printes med følger høje krav for at undgå kemisk udslip som skader både helbredet og klodens klima. Det bidrager vi til ved aktivt at vælge sådan en type printer til i vores skilteproduktion.

Printer - Expo Partner

Aluminiumsplader:

Vi bygger messestande op i aluminiumsplader, fordi det for os er et bæredygtigt valg. Aluplader er 2,5 mm tykke og midterkernen på 2 mm består af genbrugsplast. Det er udvundet fra husholdningsaffald og strandoprydning, som tager højde for naturen. Vores modulsystem er af høj kvalitet og vores leverandører er på forkanten med løbende internationale krav og love. Så vi kun tilbyder dig bæredygtige materialer.

Aluminiumspladens levetid er også værd at have med i overvejelserne, da vi printer direkte på pladen efter dine ønsker. Vi monterer på bagsiden af alu-pladen et velcro-bånd, så den kan fastgøres på alurammen. Alu-pladen er genanvendelig og derfor et fornuftigt valg. Genanvendelse af aluminium kræver 95% mindre energi. Det generer også 95% mindre CO2 udledning og 97% mindre vandforurening. Genbrugsprocessen for aluminium kræver kun 5% energi sammenlignet med primært aluminium. Produktionsanlægget anvender hovedsageligt solenergi med over 1000 m2 solcellepaneler.

For at sikre at alu-pladerne ikke skrottes efter messen er færdig, vil vi gerne opbevare dem for dig. Vi har et lagerhotel, hvor du kan få opbevaret alle dine messestands materialer og dermed genbruge det til næste messe. Hvis vi tidligere har hjulpet dig med en messestand, kan du nemt skalere den op eller ned. Vi behøver ikke at bygge en ny messestand til dig, men kan nemt justere den eksisterende. Det reducerer omkostninger for dig som kunde og Co2-udslip for klimaet. Brugen af alu-plader resulterer også i mindre transport, da Alupladerne vejer 50,71% mindre sammenlignet med en mdf-plade. Vi kan derfor reducere transport og vores brændstof forbrug.

Selvom alu-pladen har en lang levetid sammenlignet med en mdf-plade, så er der situationer, hvor kunden ikke længere kan bruge pladen. Når det opstår skrotter vi den for dig på affaldsstationen, hvor de skiller pladen ad. Derefter genbruger de aluminium og plastkernen. Hvis alu-pladen er gået i stykker kan vi sagtens reparere den for dig, så vi sikrer, at pladen kan genanvendes så længe som muligt.

Aluplader er mest efterspurgte og anvendte som beklædning på messestanden. Vi tilbyder også at printe på bannere eller pap, hvis du ønsker det. Tag fat i os - vi har helt sikkert en løsning til din messestand!

Miljøvenlige bordplader:

Vi anvender bordplader i vores messestande, som også har fået en bæredygtig opgradering. Vi har tidligere anvendt traditionelle malede bordplader, men disse skal vedligeholdes og males igen.

Vi arbejder nu med laminatbordplader og disse bordplader tager sig mindst lige så godt ud. Den primære fordel ved laminat er, at de ikke skal vedligeholdes og males på ny. Vi sørger selvfølgelig for, at bordpladen er pakket ordentligt ned på vores lagerhotel, så de holder sig pæne.

LED belysning:

Vi tilbyder kun LED belysning, når vi bygger din messestand. Det er en vigtig miljørigtig løsning for os, hvor vi stadigvæk ikke går på kompromis med kvaliteten af belysningen. Derudover bidrager det til at vores messestande også fremstår opdateret på god og bæredygtig belysninger og reducerer samtidigt strømforbruget på messestanden.

LED lyskilder skåner ikke kun miljøet, men giver også en langt bedre og behagelig belysning på din messestand. Der er mere styrke i LED lamperne. Vi tilbyder LED i to forskellige styrker, alt efter hvor højt de skal hænge for at optimere det funktionelle på din messestand. Desuden afgiver LED pærer ikke varme som andre typer af pærer og det kan blive ubehageligt at stå en helt dag under en almindelig pærer. Du kan ved valget af LED lamper nøjes med færre lyskilder og vi har erfaring med at kunderne kun har brug for en tredjedel af de lamper, som de har brugt førhen.

Alt det betyder, at vi har færre lamper at transportere og reducerer transportplads og derved antal af transportture. Derudover sparer det vores montørers arbejdstid, da de har færre lamper at sætte op og nedtage efterfølgende. Du skal derfor leje færre lamper og du reducerer dine udgifter. Sidst, men ikke mindst reduceres strømforbruget markant til sammenligning med andre typer af lyskilder. Ved at udskifte gløde - eller halogenpærer til LED pærer sparer vi 80-90% på strømforbruget. Levetiden på LED pærerne er også værd at nævne, da de holder minimum 25.000 timer og sågar 50.000 timer pr. pære. Den forventet levetid er derfor mellem 10-25 år, hvor den gennemsnitlige spare pærer holder 5-10 år. LED pæren holder 7 gange så lang tid som en halogenpærer. Vi anser derfor brugen af LED lamper som et fornuftigt valg for dig, os og vigtigst af alt miljøet.

Mangler du inspiration til din messeplanlægning og stand?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og download den gratis guide lige her.

Se mere
Expo Partner - Logo

Send os en mail eller ring på8660 1606