Brochurer

...

Søg ny viden her

Vi vil gerne holde dig opdateret på, hvad der sker hos os med de nyeste begivenheder, give dig inspiration til din messeguide og dybdegående indsigt i vores materialer. Herunder virksomhedsbrochure og vores guide om, hvordan du kombinerer de digitale trends i designet af din messestand. Så hvis du er på jagt efter ny viden og inspiration. Så er du landet det helt rette sted hos Expo Partner! Er der information, som du har brug for, at vi uddyber og tager en nærmere snak om. Så kontakt os!

Brochurer

Dyk ned i vores guides og få indblik i, hvordan du gør din messestand helt unik. Vi giver dig vores bedste tips til, hvordan du opnår succes med din messestand.

Expo Partner, messeguide del 1

Messeguide, del 1

Vi har delt vores messeguide op i fire dele. Den første del berører selve strategien bag din messedeltagelse.

Download guide
Expo Partner, messeguide del 2

Messeguide, del 2

Den anden del af messeguiden berører selve planlægningsprocessen. Her kan du også læse om tidens tendenser og få inspiration til din messestandsdesign.

Download guide
Expo Partner, messeguide del 3

Messeguide, del 3

Del 3 af vores messeguide guider dig gennem gode råd til, hvordan du håndterer dine opgaver og aktiviteter til messen, når messen er i gang.

Download guide
Expo Partner, messeguide del 4

Messeguide, del 4

I den sidste del af vores messeguide får du indblik i opfølgning og selve evalueringsprocessen. Du får vores bedste råd.

Download guide
Ny brochure af Expo Partner

Digitale Trends

Her er en overskuelig guide, som du kan bruge til at få indblik i nogle af 2022's digitale trends. Få tips til hvordan du anvender disse trends på din messestand.

Download guide

Virksomhedsbrochure

Læs vores virksomhedsbrochure og få indblik i helt nøjagtigt, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed. Du opnår kendskab til vores services og arbejdsprocesser.

Download guide

Har du læst vores artikler også?

Vi elsker at dele vores viden og hjælpe dig med din messestand, hvis du kan blive klogere. Så er det et stort plus for os. Du kan blandt andet læse artikler, hvor vores designere giver dig 7 bud på, hvordan du skaber en mere "hjemlig" messestand. Desuden kan du læse artikler om, hvordan du anvender de sociale medier både før, under og efter din messedeltagelse.

Lyder det interessant? Så kan du læse vores artikler her.

Find vores artikler her

Vi kan hjælpe dig med din messestand!

Vi har mere end 35 års erfaring i messebranchen og vi er totalleverandør af messestande. Vi kan derfor hjælpe dig med udvikling af koncepter og design af din messestand. I vores arbejde har vi stor fokus på bæredygtighed og det har stor værdi for os, at vi tilbyder vores kunder bæredygtige løsninger. Det er ingen udfordring for os at arbejde bæredygtigt og samtidig tilbyde vores kunder skræddersyet messestandsløsninger. Du kan læse, hvordan vi arbejder bæredygtigt her. Vores dygtige og professionelle medarbejdere kan tilbyde rådgivning, design, montering og logistik. Vi hjælper dig hele vejen! Du kan finde inspiration til både koncept og design af din messestand ved at se de messestande som vi har lavet. Vi arbejder med en bred vifte af kunder, som befinder sig i spændende og vidt forskellige brancher. Måske du kender nogle af vores kunder, fordi vi har nemlig lavet messestande til blandt andet Arla, BWT, Peter Larsen Kaffe og
Danfoss.

Vidste du, at vi også laver andet end messestande?

Selvom messestande har været startskuddet for Expo Partner, så kan vi også tilbyde vores kunder andre services.

Vi hjælper vores kunder med deres showroom. Hvad er formålet med et showroom? Et Showroom kan sætte rammen for en præsentation af virksomhedens produkter, services og DNA. Det kan skabe et rum for både medarbejdere og kunder. Mangler du idéer til, hvordan dit showroom kunne se ud. Så find inspiration ved showrooms, som vi tidligere har lavet for blandt andet Carlsberg, Dancutter og VFF.

Du behøver ikke at vælge et showroom til at skabe rammerne for dine medarbejdere og besøgende. Vi tilbyder også at indrette dit kontor. Et kontormiljø skaber glæde blandt medarbejdere, tiltrækker arbejdskraft og imponerer de besøgende. Vi har fokus på din virksomheds værdier og behov. Har du set de kontormiljøer, som vi har indrettet for blandt andet Birch Ejendomme, byJEMA og Jysk System Rengøring.

De sidste to år har vi fået lov til at lave specielle og unikke projekter for vores kunder Carlsberg og Peter Larsen Kaffe. Hvis du har ideer til projekter, men brug for hjælpen. Så tag endelig fat i os - vi vil gerne hjælpe dig!

Expo Partner - Logo

Send os en mail eller ring på8660 1606