Showroom

Vidste du at
et showroom ...

… ikke bare er et showroom?

Et showroom sætter rammen for præsentationen af virksomhedens produkter og dna. Inden du skaber et rum i form af showroom, skal det være klart for jeres team, hvad formålet er.

Dit formål med et showroom kunne være at:

  • Fremvise produkter
  • Skabe en oplevelse
  • Skabe et rum for både medarbejdere og kunder
  • Afspejle virksomhedens identitet

Resultatet taler for sig selv - tag selv et kig!

Vores proces

Briefing

I den indledende proces starter vi med at afholde et møde for at få fastlagt dine drømme. Det er en vigtig proces, da vi sikrer os at den gode dialog og behovsafdækning resulterer i et succesfuldt projekt. Når vores sælgere har konkretiseret dine ønsker briefer de vores designere.

Konceptudvikling

Vores designere påbegynder dit showroomskoncept og de tænker derfor hele kunderejsen ind i konceptet af dit showroom. Vi tager højde for, om dit showroom skal bruges til at vise dine produkter eller services. Eller bruges til at holde møder både fysisk og visuelt. Det er vigtigt for os, at designet af dit showroom bliver lige nøjagtig efter dine ønsker og behov. Derudover sikrer vi også, at dit showroom er funktionelt. Dit showroom skal favne de unikke ting for din virksomhed og skabe værdi for dig! Showrooms er en god mulighed for at skabe en masse trafik hos din virksomhed, hvor de besøgende kan få mulighed for at få et kig ind i virksomheden.

Design og præsentation

Vores designer har øje for detaljen, dansk kvalitet og funktionalitet. Så dit showroom bliver en god investering og kan anvendes til, hvad end du ønsker. Vi sørger for, at din virksomheds DNA, historie og identitet er tænkt ind i showroomsdesignet. Så det er skræddersyet og helt unikt for din virksomhed. Vi vil gerne sikre, at du kan lide designet førend vi går i gang med at producere materialer dertil. Vi anvender 3D-scanning til visuelt at præsentere dit showroom, så du allerede kan se, hvordan dit showroom kommer til at se ud inden, at vi går i gang. Vi sikrer dermed, at det bliver gjort rigtigt første gang. Derudover tænker vi på miljøet og reducerer ressourcespild. Du kan læse om, hvordan vi arbejder bæredygtigt hos Expo Partner.

Montage

Når du har godkendt designet af dit showroom planlægger og koordinerer vores sælger med vores montører. Vores dygtige projektledere og montører tager hånd om alt håndtering af transport, montage og opsætning af dit showroom.

Evaluering og opfølgning

I tiden efter at vores kompetente projektledere og montører har færdiggjort dit showroom tager vores sælger kontakt til dig for at evaluere på forløbet. Det er vigtigt for os, at du har været tilfreds med forløbet og resultatet af dit showroomsdesign. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig næste gang omend det er udvikling af en messestand, kontorindretning eller noget helt tredje.

Expo Partner - Logo

Send os en mail eller ring på8660 1606