Showroom

Vidste du at
et showroom ...

… ikke bare er et showroom?

Et showroom sætter rammen for præsentationen af virksomhedens produkter og dna. Inden du skaber et rum i form af showroom, skal det være klart for jeres team, hvad formålet er.

Dit formål med et showroom kunne være at:

  • Fremvise produkter
  • Skabe en oplevelse
  • Skabe et rum for både medarbejdere og kunder
  • Afspejle virksomhedens identitet

Vores proces

Briefing

I den indledende proces afholder vi et møde for at fastlægge dine drømme, behov og ønsker for et Showroom. Det er en vigtig proces, da vi sikrer os, at den gode dialog og behovsafdækning resulterer i et succesfuldt projekt for begge parter. Når vores sælgere har konkretiseret dine behov og ønsker briefer de vores designere.

Konceptudvikling

Vores designere påbegynder dit Showroomkoncept og de tænker hele kunderejsen ind i konceptet. Vi tager højde for om dit Showroom skal bruges til at vise dine produkter eller services. Eller til afholdelse af møder fysisk eller virtuelt. Vi sikrer, at funktionaliteten er høj, så du får mest gavn af det.

Det er vigtigt for os, at designet bliver nøjagtig som, du vil have det. Dit Showroom skal favne de unikke ting for din virksomhed og skabe værdi! Showrooms er en god mulighed for at skabe en masse trafik hos din virksomhed. Desuden er det muligt at lukke folk ind og få et kig med hos virksomheden.

Design

Vores designere har øje for detalje, dansk kvalitet og funktionalitet. Vi sørger for, at din virksomheds DNA, historie og identitet er tænkt ind i showroomdesignet. Så det er skræddersyet og helt unikt for din virksomhed og bliver en god investering.

Præsentation

Vi vil gerne sikre os, at du kan lide designet førend vi går i gang . Derfor anvender vi 3D-scanning til at præsentere dit Showroom visuelt. Derved har du mulighed for at se designet inden, at vi går i gang.
Vi sikrer dermed, at det bliver gjort rigtigt første gang. Derudover tænker vi på miljøet og reducerer ressourcespild. Du kan læse om, hvordan vi arbejder bæredygtigt hos Expo Partner.

Montage

Når designet af dit Showroom er godkendt, planlægger og koordinerer vores sælgere med vores montører og herfra overtager de processen. Vores dygtige projektledere og montører tager hånd om både transport, montage og opsætning af dit Showroom.

Evaluering

I tiden efter at vores kompetente projektledere og montører har færdiggjort dit Showroom, tager vores sælgere kontakt til dig for at evaluere på forløbet. Det er vigtigt for os, at processen og forløbet har været godt og du er tilfreds med dit Showroomdesign. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig næste gang om end det er udvikling af en messestand, kontorindretning eller noget helt tredje.

Resultatet taler for sig selv - tag selv et kig!

Du kan se her, hvordan vi anvender 3D-scanning til at fremvise vores kunder Showroom. Vi bruger Matterport i vores 3D-scanning. Vi har blandt andet optaget 3D-scanning af vores eget Showroom og JP Group A/S’.

Expo Partner - Logo

Send os en mail eller ring på8660 1606