Jobs

Der er ingen jobs ledige lige nu.

Aktuelt job

Vi søger en Key Account Manager.

Key Account Manager. 

Du skaber innovative og individuelle løsninger på et højt niveau

Med reference til virksomhedens ledelse får du ansvar for at skabe yderligere vækst og udvide virksomhedens markedsposition. Som kundernes professionelle og fleksible samarbejdspartner yder du såvel opsøgende som vedligeholdende salgsindsatser.

En af nøglerne til din succes, er din evne til at skabe stærke relationer – såvel internt som eksternt. Du forstår kundernes forretning og udarbejde innovative læsningsforslag i tæt samarbejde med tegnestuen og den øvrige organisation. Når kunden har accepteret den skræddersyede læsning sikrer du, at alt information overdrages til projektleder og produktion.
Med god købmandsskab opstiller du valide kalkulationer i tæt samarbejde med dine kolleger. En naturlig del af din hverdag bliver opgaver som kontraktforhandlinger, rapportering af salgsprognoser og nøgletal, ligesom du udarbejder og følger op på oplæg og tilbud.

Du bidrager med højt drive og resultatfokus i et pulserende miljø
Med initiativ, overblik og et drive udover det sædvanlige skaber du stærke resultater. Du er positivt kommunikerende og har pondus, som sammen med en god situationsfornemmelse og faglighed åbner døre og sætter rammen for fælles succes.
I kontakten med andre ved du, at det er dig og dine personlige kompetencer, der gør forskellen, når du bygger og videreudvikler stærke relationer. Med en naturlig interesse for kundens situation, ser du mulighederne og yder indsatserne for den unikke løsning.

Du har flere års salgs-/KAM erfaring med koncept-løsningssalg, gerne inden for messe branchen. Dette har givet dig tung-ekspertise inden for marketing, salg, koordinering og opbygning. Du har forstand på indretning – såvel koncepter, bolig – som shop-in-shop og din nysgerrighed og kvalitetsbevidste tilgang sikrer, at du er med i front.

Du arbejder målrettet og er godt til at planlægge og prioritere din hverdag. Erfaring med at drive kunder og projekter er byggestenen for at videreudvikle markedet. Du kommunikerer naturligvis flydende på engelsk.

Ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Steffen Dalsgaard på tlf.: 30527644 eller sd@expopartner.dk

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning og CV til sd@expopartner.dk hurtigst muligt.

Information

Start:
Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt

Spørgsmål:
Steffen Dalsgaard
T: (+45) 3052 7644
sd@expopartner.dk

Expo Partner - Logo

Kom med på holdet

Her ser du de stillinger du kan søge uopfordret. Send os en uopfordret ansøgning, hvis du mener vi ikke kan leve uden dig på holdet.

Send uopfordret ansøgning

Montør/projektleder

 • Ansvar for opstilling af messestande i Danmark og udlandet inklusive planlægning og budgettering af alle medhørende aktiviteter
 • Samarbejde med sælger, kunde, leverandører og messecenter omkring effektuering af standen
 • Samarbejde i teams
 • Kommunikation på flere sprog (min. engelsk, gerne tysk)
 • Stor rejseaktivitet og variation i opgaver

Produktionsmedarbejder / dtp’er til skilteafdelingen

 • Produktion på flatbed printer, print og skær samt folieskærer
 • Bannerproduktion i samarbejde med ekstern leverandør
 • DTP for grafisk produktion
 • Tilbudsgivning og godkendelse

Kreativ tegner

 • Ansvar for design og tegning af messestande, fra koncept til realisering
 • Løsningen udvikles og laves som færdig præsentation i samarbejde med sælgerne
 • Intern briefing af projektlederne

Salgskonsulent

 • Opbygning og vedligeholdelse af kundekontakter
 • Ansvarlig for kundeportefølje og udvikling af langvarige relationer
 • Udvikling af messeløsninger i samarbejde med tegnestue og projektafdeling