ZUANT

Leadhåndtering

Vi håndterer dine leads.

Som et led i din messedeltagelse kan vi tilbyde et system til håndtering af dine leads. Det er slut med at samle på visitkort, udfyldningsformularer og glemme halvdelen af dine brandvarme leads fra messen!

Vi tilbyder i samarbejde med vores nye partner, Zuant, en skræddersyet app, som kan samle og håndtere alle dine leads og oplysninger ét sted!

Lyder det interessant?

Det eneste, du skal koncentrere dig om, er at indsamle så mange leads som muligt på appen under messedeltagelsen.

Denne app kan integreres direkte i dit CRM-system, eller du kan vælge at tilgå en online portal, hvor du kan eksportere leads til Excel. Derudover er det muligt at sende brochurer og andet relevant direkte til dit lead med det samme oprettelsen sker – det er lig med nul ekstra arbejde for dig og dit salgsteam efter messen!

Kontakt os allerede nu for at optimere dit udbytte af din messedeltagelse, eller læs vores første anmeldelse af Zuant her!

infografik

OBS! Læs vores første anmeldelse af Zuant her!

Så meget mere end bare mobil lead-opsamling.

Tilpasning

Kvalificere messe leads med brugerdefinerede spørgeskemaer i en bred vifte af formater.

Liverapportering

Administrer dine brugere, opsæt tredjepartsintegrationer, se og download dine rapporter og data via Zuant Cloud webportal.

Verdensklasse support

Vores venlige supportteam står til rådighed for at hjælpe dig med at strømligne din leadproces, træne dine brugere og hjælpe dig til enhver tid.

Parkerer leads

Gem dine leads i travle perioder og kom tilbage for at afslutte dem senere.

Badge-scanning

Hurtig scanning af stregkoder eller NFC-kort. Support til alle større 1D-, 2D- og QR-koder og NFC-formater og realtidsdataforbindelser med de store registreringsfirmaer som Experient, Compusystems og ATS.

Arbejder offline

Zuant arbejder offline; synkroniser én gang for at få fat i dine seneste data. Dine data synkroniseres med Zuant Cloud, næste gang du åbner Zuant, når du er tilsluttet internettet.

Sådan fungerer det.

Klik på videoen her for at se, hvordan Zuant virker.

imac

Foran leads

Har du et varmt lead, der kræver øjeblikkelig opfølgning? Foran-lead-funktionen giver brugeren en hurtig og nem måde at sende e-mails direkte fra appen på.

Integration

Integrer med Eloqua og Salesforce via nem ”Drag and Drop Cloud Connectors”. Derudover er det muligt at integrere med øvrige CRM-systemer.

Litteratur showroom

Præsenter al din litteratur på iPad og via Apple TV, optag produktinteresser og inkluder relevante links i ‘takke’ e-mails.

Hurtig visitkort scan

Ved hjælp af optisk tegn genkendelsesteknologi (OCR) giver Zuant nu mulighed for at indsamle og automatisk omskrive visitkortdata. Det har aldrig været så nemt og hurtigt at få leads.

Takke e-mail

Forbind kontakterne direkte med punkter af interesser. ‘Takke’ e-mails er hurtige, enkle og brugerdefinerede fra Zuant.

Udtræk en vinder

En udtrækningsfunktion, der vælger et tilfældigt lead fra dine data. Perfekt til synkronisering til en stor skærm med Apple TV og til at skabe interesse omkring din messestand.

Expo Partner - Exhibitions Worldwide

Send os en mail eller ring på8660 1606