Messestand

Vidste du at en messestand...

… ikke bare er en stand? Når du udstiller på messer, er din messestand rammen for din kulisse og succes. Inden du kan skabe rammen for din udstillingsstand, skal det være klart for dig og din messesamarbejdspartner, hvad målsætningen er.

Din målsætning på messen kunne være at:

  • Fremvise produkter
  • Pleje nuværende kunder
  • Skabe kontakt til nye kunder
  • Opbygge et brand/navn i branchen

Hvordan får du succes med din messestand?

Vi vil gerne give dig nogle bud på, hvordan du kan få succes med din messestand i form af din messestands design og messeinventar:

  • ’Wow’-effekter
  • Innovative løsninger/systemer
  • Skærme med levende billeder/film
  • Rød tråd mellem standens design og din virksomheds DNA/værdier

Vores proces

1. Step - Briefing

I den første og indledende proces, er du i dialog med vores sælgere om, hvilke ønsker og behov du har til din messestand. Du kan anse denne proces som en brainstorm. Vores sælgere forsøger at behovsafdække dine ønsker til din messestands design og koncept. Når vores sælgere har konkretiseret dine ønsker, briefer de vores designere.

Konceptudvikling

Vores designere påbegynder konceptudvikling af din messestand. De arbejder ud fra din virksomheds behov og identitet. De tænker kunderejsen for de besøgende ind i konceptet og designet af messestanden. Er der fokus på den gode dialog på standen, produkterne eller noget helt tredje? Vores medarbejdere har mange års erfaring med, hvordan en stand skal opbygges for at fungere optimalt for dig og de besøgende. Desuden sikrer de, at messestandens funktionalitet også er tænkt ind i messekonceptet. Det skal selvfølgelig være muligt for dig at arbejde under messen.

Design

I design processen arbejder vores designere videre med messestandsdesignet -og konceptet, som har grobund i virksomhedens identitet, DNA og visuelle udtryk. Designerne arbejder målrettet efter, at hele udtrykket passer sammen. Vi har masser af bud på, hvordan din messestand kan skabe genkendelighed og WOW-effekt hos de besøgende. Vores kompetente designere er i tæt dialog med dig hele processen igennem. Designet skal leve op til dine forventninger og stemme overens med dine ønsker. Vi viser standen i 3D-scanning. Derudover tænker vi bæredygtige aspekter ind i dit messestandsdesign og messekoncepterne. Bæredygtighed er et vigtigt emne for os, hvor vi blandt andet udelukkende anvender LED-lyskilde på standen og bygger din messestand op af genanvendelige moduler. Du kan læse meget mere om vores bæredygtige arbejdsprocesser her.

Præsentation

Når designet på messestanden er færdigt vil vores sælgere planlægge et møde med dig for at gennemgå oplægget med dig. Så vi sikrer, at eventuelle justeringer og ønsker bliver tilpasset.

Produktion og montage

Når du har godkendt messestanden, påbegynder vi produktionen. Vi sikrer dig en messestand i høj kvalitet, lavet af bæredygtige materialer og leveret til tiden.

Vores dygtige projektledere og montører sørger for at al håndtering, pakning, montage og nedtagning af din messe bliver prioriteret og ekspederet. Vi klarer det hele og lover at du blot skal læne dig tilbage og glæde dig til messen åbner.

Evaluering og opfølgning

Efter din messedeltagelse evaluerer vi forløbet sammen. Vi vil gerne sikre os, at oplevelsen var god. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig næste gang, at du skal på messe.

Vi drøfter derudover, hvorvidt du har brug for at anvende vores lagerhotel. Vi kan opbevare din materialer, så du kan bruge dem igen. På vores adresse tilbyder vi mere end 8000 m2 bygninger, hvor vores lagerhotel er.

Vores lagerhotel

På vores lagerhotel kan vi tilbyde at opbevare dit messestandsudstyr for dig, når du er færdig på messen.
Det giver dig mulighed for at genbruge dit messestandsudstyr til næste messe.

Vi skræddersyer en messestand til dig, så den er lige efter dine ønsker og behov.
Vi sørger derefter for, at dit messestandsudstyr er nedpakket forsvarligt, så det er muligt at anvende på ny.

Såfremt det er nødvendigt at reparere materialerne, så ordner vi også det for dig eller hvis materialerne er udtjente og du har behov for, at vi skrotter det for dig. Vi hjælper dig gennem hele processen fra start til slut.

Vi prioriterer, at vi både kan spare dig, os og naturen for unødvendigt ressourcespild.
Vi arbejder efter, at tingene bliver gjort ordentligt første gang. Så vi sikrer os, at vi ikke skal omproducere dit messestandsudstyr.

Mangler du inspiration til din messeplanlægning og stand?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og download den gratis guide lige her.

Se mere
Expo Partner - Logo

Send os en mail eller ring på8660 1606