SPX FLOW havde den flotteste stand på ANUGA FOODTEC 2018

SPX FLOW’ deltagelse på ANUGA FOODTEC 2018 stillede større krav til vores konceptudviklere. SPX FLOW ønskede en messestand hvor virksomhedens brede produktsortiment var repræsenteret. Disse krav omfattede alt fra bageri på standen, store ismaskiner og loungeområde i hyggelig nordisk stil. Kombinationen af nordisk design og industrielle maskiner krævede opdeling i miljøerne og storformat-billeder med personlighed. Dertil var udfordringen, at messestanden var placeret i en hal med lavt til loftet.

Trods ovenstående udfordringer og krav endte resultatet meget tilfredsstillende for både SPX FLOW og Expo Partner – se nedenstående udtalelse.

 

“Jeg ville lige sige tak til jer for en superflot stand på Anuga. Den blev af rigtig mange – og der iblandt også vores konkurrenter og messeledelsen – udpeget som ubetinget én af de allerflotteste stande på messen. De fine og velfungerende omgivelser gjorde vores medarbejdere og ledelse meget stolte over at være SPX FLOW’ere. Der var ikke ét ord om noget der ikke fungerede – kun ros.

Dit team med Brian i spidsen har gjort et fantastisk stykke arbejde – igen, igen! Jeg er yderst tilfreds med deres arbejde med opbygning af standen og alt det andet de supporter os med. Når man spørger dem om en tjeneste lyder der aldrig et nej. Alt kan lade sig gøre, og det er en kæmpe hjælp. De er helt suveræne, og jeg håber du vil overdrage min hilsen til dem og rose dem op til begge ører. Det fortjener de i høj grad!”

– Irene Constantin

 

Kunde

SPX FLOW

År

2018