Services

...

Bliv klogere på hvad vi kan tilbyde dig.
Vi tilbyder vores kunder mange forskellige services og vi vil også gerne hjælpe dig og din virksomhed, hvad end det er en messestand, et showroom, indretning af kontorfaciliteter eller hvis du har en anderledes idé til et projekt, som du gerne vil have hjælp til. Vi speciallaver projekter til vores kunder.

Messestand af Expo Partner - Expedit

Messestand

Vi er totalleverandør af messeløsninger og vi tilbyder vores kunder skræddersyet messestande. Vores medarbejdere har mange års erfaring med at rådgive vores kunder, designe, levere og montere messestande i hele verden. Vi assisterer alle brancher og vores messeløsninger er skalerbare og vi producerer messestande i alle størrelser. Vi er den foretrukne samarbejdspartner, da vi hjælper vores kunder fra start til slut

Specialprojekter af Expo Partner

Speciallavede Projekter

Vi tilbyder ikke udelukkende vores kunder rådgivning og montering af messestande, showrooms og kontorindretning, men vi hjælper dem også med speciallavede løsninger, lige efter deres ønsker og behov.

Kun fantasien sætter grænser og vi har indtil nu lavet spændende projekter for blandt andet vores gode kunder Carlsberg og Peter Larsen Kaffe

3d Scanning af Expo Partner - 3d Scanning / matterport

3D Scanning

Som et led i den digitaleudvikling kan vi tilbyde værdiskabende 3D scanning af dine omgivelser. Det er slut med et optaget showroom eller lukkede faciliteter, nu kan du medbringe en 3D scanning alle steder.
Vi tilbyder via Matterport, en 3D scanning af dit showroom, kontor, produktion, messestand eller andet der kan invitere besøgende ind i din virksomhed!

Expo Partner - Logo

Send os en mail eller ring på8660 1606