Om os

Vidste du atsiden 2002...

…har Expo Partner været totalleverandør af individuelle messestande baseret på dansk design og kvalitet, når det er bedst. Vi sætter høj pris på at være din innovative samarbejdspartner både før,

under og efter din udstilling. Vi arbejder på tværs af landegrænser og brancher, og leverer din messestand i hele verden.

Kompetencer

Mere end 25 års erfaring indenfor messebranchen, har givet os de rette kompetencer til at yde det bedste for dig og din messestand.

Rådgivning

Fra start til slut står alle vores medarbejdere klar til at rådgive dig. Med vores enorme erfaring er vi klædt ordenligt på til at give dig den bedste rådgivning, hvad end det er om planlægning, messestanden, opbygning med videre.

Konceptudvikling og design

Vores dygtige sælgere og kreative designere vil i sammenspil med dig finde frem til det helt rigtige koncept til dig og din messestand. Vores designere vil efterfølgende tegne og designe din messestand ned til mindste detalje skræddersyet til dine ønsker og behov.

Projektledelse

Over halvdelen af vores ansatte består af projektledere, som sørger for, at du får alt til din messestand. I vil derfor have en tæt dialog før, under og efter messen.

Produktion

På vores adresse varetager vi alt produktion håndtering. Vi har igennem mange år opbygget en tæt relation med vores leverandører, som sikre dig høj kvalitet og levering til tiden.

Logistik

Vi varetager alt logistik for dig. Lige fra pakning af din messestand til transporten, opsætningen og nedtagningen.

Opfølgning

Igennem flere opfølgninger vil vores sælgere gennem hele processen opbygge en tæt relation til dig, for at sikre høj kvalitet og fuld tilfredshed.

Lagerhotel

Vi har på vores adresse lagerhotel, for at sikre de rette forhold til dine materialer. Vi kan opbevare dine materialer efter endt messe, så du altid ved, hvor du har din messestand, og kan genbruge materialerne til næste messe.

Faciliteter

Vores adresse i Viborg byder på spændende faciliteter bestående af kontor, showroom, produktion og lager.

Kontoret byder på åbne kontorarealer, som er med til at give dynamik og god sparring imellem vores ansatte. I showroomet ønsker vi at vise dig vores kompetencer, og har opbygget forskellige miljøer.

Miljøerne viser forskellige systemer, lyseffekter og gimmicks, som kan være med til at inspirere dig og din næste messestand.

Vores produktion og lager består af mere end 9800 m2 bygninger, hvor vi ønsker at producere og opbevare din kommende messestand.

Expo Partner - Exhibitions Worldwide

Send os en mail eller ring på8660 1606