Om os

Hvem er Expo Partner?

Siden 2002 har Expo Partner været totalleverandør af både skræddersyet og individuelle messestande. Vores arbejde er baseret på dansk kvalitet -og design som vi tilbyder til både danske og udenlandske kunder i hele verden. Vi beskæftiger 35 medarbejdere, hvor af størstedelen består af kompetente og grundige montører, som hjælper vores kunder med at bygge deres messestand.

Vi tilbyder ikke udelukkende vores kunder at bygge messestande, men derimod også showrooms, kontorindretning
og speciallavet både små og store projekter. Vores kundeportefølje er bred, hvor vi laver både store og små messestande til en masse spændende virksomheder. Måske du kender nogle af vores kunder: Arla, Danfoss, ID Identity, Carlsberg og Peter Larsen Kaffe.

Vi arbejder efter og tror på, at vi sammen opnår de bedste resultater og stræber efter, at vi altid vil give vores kunder mulighed for at opnå mere. Det gør vi ved at tilbyde en bred vifte af services, udelukkende at ansætte yderst kompetente medarbejdere og tilbyde vores kunder både en designafdeling, produktion, lagerhotel og som noget nyt – et skiltefirma.

Vi har tilbage i 2022 købt majoriteten af skiltevirksomheden
Colors, som tilbyder alt inden for visuel branding. Derved har vores kunder også mulighed for at få hjælp til skiltning, grafisk design og konceptudvikling, bilindpakning og storformat print.

Kompetencer

Mere end 35 års erfaring inden for messebranchen har givet os de rette kompetencer til at yde det bedste for dig og din messestand.

Rådgivning

Fra start til slut står alle vores medarbejdere klar til at rådgive dig. Med vores enorme erfaring er vi klædt ordenligt på til at give dig den bedste rådgivning, hvad end det drejer sig om planlægning, messestanden, opbygningsfasen eller noget helt fjerde.

Konceptudvikling og design

Vores dygtige sælgere og kreative designere vil i sammenspil med dig finde frem til det helt rigtige koncept til dig og din messestand. Vores designere vil efterfølgende tegne og designe din messestand ned til mindste detalje – skræddersyet til dine ønsker og behov.

Projektledelse

Over halvdelen af vores ansatte består af projektledere, som sørger for, at du får alt, du skal bruge, til din messestand. I vil derfor have en tæt dialog før, under og efter messen.

Produktion

På vores adresse håndterer vi al vores produktion. Vi har igennem mange år opbygget en tæt relation med vores leverandører, som sikrer dig høj udstyrskvalitet og levering til tiden.

Logistik

Vi varetager al logistik for dig. Lige fra pakning af din messestand til transporten, opsætningen og nedtagningen.

Opfølgning

Igennem flere opfølgninger vil Vores team vil kontinuerligt opbygge en tæt relation til dig gennem hele processen, netop for at sikre løbende opdateringer for en optimal service og fuld tilfredshed.

Lagerhotel

Vi har på vores adresse lagerhotel for at sikre de rette forhold til dine materialer. Vi kan opbevare dine materialer efter endt messe, så du altid ved, hvor du har din messestand, så du kan genbruge materialerne til næste messe.

Faciliteter

Vores adresse i Viborg byder på spændende faciliteter bestående af kontor, showroom, tegnestue, grafisk afdeling, produktion og lager.

Kontoret består af åbne kontorarealer, som er med til at sikre dynamik og optimal sparring imellem vores ansatte. I showroomet ønsker vi at vise dig vores kompetencer, og vi har derfor opbygget forskellige miljøer til fremvisning.

Miljøerne viser forskellige systemer, lyseffekter og gimmicks, som kan være med til at inspirere dig til din næste messestand.

Vores produktion og lager består af mere end 8.800m2 – og her ser vi frem til at producere og opbevare din kommende messestand.

Vi kan hjælpe dig med

Du kan her få et indblik i, hvad vi kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed med. Vores service portefølje er bred og skulle det opstå at du har et unikt projekt, som du gerne vil have hjælp til. Så vil vores kompetence medarbejdere gerne hjælpe dig, så det bliver lige efter dine ønsker!

Messestand

Messestand af Expo Partner - Arla Pro

Showroom

Dancutter showroom og mødelokale udført af Expo Partner

Kontorindretning

Showroom af Expo Partner - byJEMA

Diverse

Speciallavede projekt af Expo Partner - Carlsberg Cykel
Expo Partner - Logo

Send os en mail eller ring på8660 1606